Familjeläkare

Vår läkare är specialist i allmänmedicin även kallat familjeläkare. Detta innebär en bred kompetens för att hantera alla akuta och kroniska sjukdomar på primärvårdsnivå.

Vi har vårdavtal med Region Skåne. För oss är det viktigt att ni alltid får samma läkarkontakt. Detta både förenklar och höjer er trygghet och patientsäkerhet.

 

Klinik Lejonet är en mindre läkarmottagning i Landskrona som startade upp 1994. Här vill vi att ”alla känner alla” och att patienten alltid känner sig trygg och välkommen vid varje besök hos oss. Man behöver absolut inte vara listad för att komma hit. Utan alla är varmt välkomna oavsett vilken vårdcentral man tillhör idag och oavsett vart man är bosatt. Läkaren ser alltid till dina behov, oavsett om du kommer hit med ditt barn, om du befinner dig mitt i livet eller om du är senior.

Våra leg. sjuksköterskor blir ofta de ni möter först när ni kommer in till oss. De tar alltid emot er med värme och engagemang. Deras erfarenhet och kompetens betyder oerhört mycket för att vår mottagning ska fungera så bra och effektivt som möjligt.

 

  • Högkostnadskort och frikort gäller. (Gränsen är 1150 kronor)
  • Patientavgiften är 200 kronor upp till frikortet.
  • För patienter under 20 år och över 85 år är sjukvården avgiftsfri.
  • Vid uteblivet besök blir kostnaden 400 kronor.

Kontakt oss vid frågor

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss!

info@kliniklejonet.se

Kliniken: 0418-10101

Norra Långgatan 10,

26131, Landskrona

M-F: 08.00-17.00, L-S: Stängt