Tjänster

Nedan ser du våra olika tjänster som vi erbjuder på Klink Lejonet.

Hälsokontroll Privat Personer

En hälsoundersökning/hälsokontroll kan ses som en slags “allmän besiktning” där de viktigaste funktionerna i kroppen gås igenom. Utifrån resultaten får du sedan rekommendationer om hur du kan gå vidare för att förbättra eller bibehålla en god hälsa.

Hälsokontroll Företag

Vi är övertygade om att friska företag börjar med friska medarbetare – därför är vårt mål att engagera alla anställda i hälsoarbetet.

Kiropraktik

Vi är hälsovårdens specialister i det som har med kroppen och dess skelett, muskulatur, leder och nerver att göra. Vi ser alltid till helheten, tar med hela situationen i bilden. 

Intyg

Hos oss kan du få hjälp med olika yrkesintyg. Vi hjälper er med t.ex körkortsintyg, sjöfartsintyg osv. Kontakta oss gärna för mer information.

Vaccinationer

Vi vaccinerar er för TBE, Hepatit A&B osv. Barn under 16 år vaccineras endast i sällskap av målsman eller annan vuxen. Vi erbjuder alla olika sorters resevaccin – se till att kontakt oss i god tid innan resa, så ni hinner få hela dosen.  Välkommen att kontakta oss för mer information om vaccination.

Kontakt oss vid frågor

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss!

info@kliniklejonet.se

Kliniken: 0418-10101

Kiropraktor: 0418-659120

Norra Långgatan 10, 26131 Landskrona

M-F: 08.00-17.00, L-S: Stängt

KONTAKT

Har du frågor? Vi svara gärna.

Du får gärna kontakta oss om du har några frågor, du kan skriva nedan eller
ring på 0418-10101.